Coaching en Training

Bouritius Partners BCoach

Even voorstellen....

Aart van der Snoek, 1968, gehuwd, drie kinderen en woont en werkt in Hierden.

Hij werkt vanuit zijn praktijk Van Der Snoek TCM op locatie in heel Nederland en is actief als register mediator, levenscoach en trainer op onder meer de gebieden persoonlijke ontwikkeling, communicatie,  conflicthantering en persoonlijke effectiviteit 

Hij is gespecialiseerd in assessments en het trainen van mensen.

aart-vd-snoek-3  linkedinfacebooktwitter-grey

“BUILDING PEOPLE; bouwen van mensen en bouwen aan intermenselijke vaardigheden”

Inspiratie

inspiratiefoto Aart van der Snoek

Jezelf duurzaam ontwikkelen, dromen en stappen durven zetten. Dat is voor mij essentieel. Deze foto gaat over mijn eigen groei. Het verlangen om een nieuwe stap te maken, te verhuizen met mijn gezin naar ons droomhuis en mijn eigen bedrijf te beginnen is een mooi voorbeeld hiervan geweest.   

Aart over zijn werk

Voorheen werkte ik in commercieel technische functies in het topsegment van de bouwsector: advisering, verkopen, onderhandelen, leiding geven en het geven van lezingen. Hierin sprak de menselijke kant het meest aan. Mijn passie is bruggen bouwen in een intermenselijke setting. Een brug zorgt voor verbinding, uitzicht en inzicht. Bruggen bouwen waardoor dreigende conflicten kunnen worden opgelost, mensen weer nieuw perspectief krijgen en organisaties in staat zijn oog te hebben voor ieders belang. Het oplossen van conflicten - wat in feite vastgelopen onderhandelingen zijn - is mij op het lijf geschreven. In 2008 heb ik besloten daar mijn werk van te maken.

Aart persoonlijk

In mijn vrije tijd geniet ik van zeilen, zing ik graag en voer ik graag goede gesprekken onder het genot van een goed glas wijn en een houtvuur. Belangrijk voor mij zijn eerlijkheid, betrouwbaarheid, diepgang, het ontrafelen van blokkades, relaties en anderen op weg helpen, alles met een gezonde dosis humor!

Ik volgde de opleiding tot register mediator en een uitgebreide erkende coachopleiding.

Training en opleiding

Module positie 6

 

 

 

 

Contact

Aart van der Snoek
0348 752 178

 

 

 

0348 752178

Kunnen we je helpen of heb je een vraag?

Dan bellen of e-mailen wij je terug.

Bestanden toevoegen