Coaching en Training

Bouritius Partners BCoach

Even voorstellen....

Alice Bouritius-Stoop,1959, gehuwd, moeder van een volwassen dochter en zoon, woont en houdt praktijk in Woerden. Zij werkt samen met Hans Bouritius en collega’s in den lande onder de naam Bouritius & Partners.

Zij is betrokken bij de opleiding loopbaan-en levenscoach vanaf 2006. Gespecialiseerd in Oplossingsgericht Coachen. Werkt als coach, co-trainer en studiebegeleider bij BCoach en is geregistreerd met haar bureau bij de Stichting Post-HBO (CPION), NOBCO en CRKBO. 

 Alice-Bouritius-45 linkedinfacebooktwitter-grey

“Doen wat werkt” (Coert Visser) en

Als je geen droom hebt, hoe kan je droom dan uitkomen?

Inspiratie

 je bent zo mooi 1
Je bent zo mooi
anders dan ik,
natuurlijk niet
meer of minder
maar zo mooi anders,
ik zou je nooit anders dan
anders willen.

Hans Andreus

 

 

 Is dit niet de basishouding tijdens elk coachgesprek en training? 

Alice over haar werk

Van anderen hoor ik dat mijn kracht ligt in het heel aandachtig luisteren en horen wat er werkelijk wordt gezegd. Ik zie graag het mooie in de mens. Dat maakt mij mild en (hopelijk voldoende) vrij van vooroordelen en daarmee open voor het verhaal van de ander. Vanuit deze houding lukt het mij om anderen te confronteren met zich zelf, zowel met de leuke als de minder leuke kant. 

 

Alice persoonlijk

In mijn dromen is het gecoacht worden als eten, drinken, slapen, werken. Iedereen heeft recht op iemand naast zich die hem mag steunen bij het nemen van (grote) levensbeslissingen en mag confronteren met zichzelf. Waarom pas een coach als het ‘te laat’ is?

Ik ontspan me door samen of alleen erop uit te trekken in de natuur of een stad, samen te zijn en te eten met goede vrienden of familie, genieten van muziek, een goed boek of een mooie film. 

Alice verzorgt de volgende trainingen en opleidingen

  

 

Contact

Alice Bouritius

0624 237 180

e-mail bel-mij-2

 

 

0348 752178

Kunnen we je helpen of heb je een vraag?

Dan bellen of e-mailen wij je terug.

Bestanden toevoegen