Coaching en Training

Bouritius Partners BCoach

Even voorstellen....

Anja Nekeman, 1963, woont en werkt met haar gezin van drie kinderen in Doorn. Zij begeleidt mensen die anthentiek, vitaal en bezield willen bloeien in hun (werk)leven. Anja is sinds 2005 werkzaam als zelfstandig coach, trainer en natuurgeneeskundig therapeut.
Ze is eigenaar van 'Balans Consult' en richt zich vanuit haar integrale visie en achtergrond op het ontwikkelen en vitaliseren van mensen. Zij is gecertificeerd trainer Geweldloze Communicatie en is mede-oprichter en eigenaar van de 'School voor Vitaliserend Communiceren'. Daarnaast is Anja al jaren studiebegeleider bij de opleiding  tot Loopbaan en Levenscoach van BCoach.

 

anja-nekeman linkedinfacebooktwitter-grey

"De ware ontdekkingsreis is geen speurtocht naar nieuwe landschappen maar het waarnemen met nieuwe ogen."
(M. Proust)

Inspiratie


inspiratie anja nekeman
Meer energie vanuit verbinding, minder vanuit conflict

Anja over haar werk

Ik werk vanuit de integrale samenwerking tussen lichaam en geest en betrek het totale systeem bij een ontwikkel- en veranderingsproces. Dat zorgt ervoor dat mensen echt in verbinding komen met zichzelf en contact maken met dat wat ze werkelijk willen en nodig hebben om het leven te leven.
Balans, groei en verbinding zijn belangrijke elementen in mijn werk. daarbij is Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg mijn grote inspiratiebron. Zijn gedachtengoed is de basis van al mijn trainingen.
Het geeft me een ongelooflijk plezier om mensen te zien (op)bloeien en groeien, dit is wat ik ook ervaar in het begeleiden van aankomende coaches. Jezelf als coch kunnen ontwikkelen is ook jezelf ont-wikkelen. 

Anja persoonlijk

Na jaren werkzaam te zijn geweest bij de KLM en in een eigen bedrijf heeft ze het roer omgegooid en is in 2004 afgestudeerd als natuurgeneeskundig kinesioloog. Na het afstuderen heeft zij zich verder ontwikkeld als coach en heeft  een flink aantal intensieve trainingen op het gebied van coaching en bewustzijnsontwikkeling gevolgd.
Met het uitdragen van Geweldloze Communicatie wil ik een bijdrage leveren aan de wereldvrede.

 

Training en opleiding

 

 

 

 

Contact

Anja Nekeman         

0348 752 178

 

 

 

0348 752178

Kunnen we je helpen of heb je een vraag?

Dan bellen of e-mailen wij je terug.

Bestanden toevoegen