Coaching en Training

Bouritius Partners BCoach

Even voorstellen....

Mijn naam is Benny Gadovnik. Ik ben gehuwd en woon in Twello. Als Israëlïer , die al lang in Nederland woont en werkt, ervaar ik de samenleving hier anders dan een Nederlander die hier geboren en getogen is. Daardoor ben ik voor mijn omgeving een "out of the box" denker. Deze "onconventionele" benadering geeft de juiste en de benodigde prikkelingen voor een goed gesprek. Dat in combinatie met humor, creativiteit en spontaniteit maakt een gesprek met mij heel interessant met onverwachte wendingen. 

Ik word geïnspireerd door het Provocatieve Coaching gedachtegoed dat er onder andere van uitgaat dat lachen om je problemen een prima medicijn is, dat zijwegen naar de kern leiden en dat mensen  veerkrachtiger zijn dan je denkt.

benny-gadovnik-3 linkedinfacebooktwitter-grey

“Ik ben te vergelijken met een woestijnplant, de Sabra: zogenaamd hard aan de buitenkant, maar gevoelig en lief aan de binnenkant".

Inspiratie

inspiratie benny gadovnik 

In het logo herken ik mijzelf als persoon, coach en trainer: een Sabra met een hofnarrenmuts.

Een hofnar was de officiële grappenmaker aan het hof. Hij was in de positie anderen te doorgronden en hen voor de gek te houden. Een Sabra is een in Israël geboren Jood. De term verwijst naar een vasthoudende, stekelige woestijnplant, een cactus, met een dikke huid en stekelige vruchten, die van binnen zacht en zoet zijn. 

 

Benny over zijn werk

Provocatief coachen is net zo spannend als het klinkt. Dat geldt evengoed voor de coach als voor de cliënt. Elke sessie is verrassend, lachwekkend, uitdagend, chaotisch en krankzinnig. Geen “gezapig gehum”, geen tijd voor uitgebreide trieste verhalen, geen ingewikkelde vragen over het verleden, maar sprankelend contact over actuele problemen die er toe doen.

Provocatief coachen is een combinatie van contact, humor, uitdaging en vrije associatie en dat levert snelle resultaten op.

Vooral als de serieuze, goedbedoelende, hulpverlenende stijl vastloopt, kan de provocatieve stijl een uitkomst en een bevrijding zijn.

Eén van de basis principes van provocatief coachen is "als je de ezel vooruit wilt helpen, zal je hem soms aan zijn staart moeten trekken!".

Door zich assertief tegen de coach te verdedigen leert de cliënt om voor zichzelf op te komen, om zichzelf realistischer te bekijken en om genegenheid en waardering te uiten.

Benny persoonlijk

Op mijn 49ste ben ik in aanraking gekomen met mijn grootste hobby: Salsa dansen. Twee jaar later stapte ik over op de Ruedo de Casino, Cubaanse salsa in een kring. Door deze nieuwe hobby ben ik gestopt met mijn andere hobby voetbal.

Bij mooi weer en als ik niet hoef te klussen, ga ik met mijn motor toeren.

Contact

 

Benny Gadovnik        

0348 752 178

 

 

 

0348 752178

Kunnen we je helpen of heb je een vraag?

Dan bellen of e-mailen wij je terug.

Bestanden toevoegen