Coaching en Training

Bouritius Partners BCoach

Even voorstellen....

Cisca van der Leij, 1971, woont en werkt in het Sallandse Heeten samen met Mocca, onze Labrador. Ik ben vrolijk, hou van een lach en een traan, ben opgeruimd en sta met beide benen op de grond.
Cisca is allround coach met gedegen kennis van de arbeidsmarkt en netwerkopbouw. Zij is gespecialiseerd in assessments en Talenten Motivatie Analyse, waarin zij ook trainingen verzorgt.

 

cisca-van-der-leij-1  linkedinfacebooktwitter-grey

You only live once...

"We vragen ons af: Wie ben ik, dat ik briljant, buitengewoon aantrekkelijk, talentvol en geweldig zou zijn? Maar waarom eigenlijk niet?"
(Marianne Williamsen, inspirator Nelson Mandela)

 

Hello world, hier ben ik... Mijn missie is om anderen mee te nemen naar de top van de wereld om van daarruit te zien hoe mooi de wereld en wijzelf zijn. 

 

 

Cisca over haar werk

Ik sta dicht bij mijn gevoel en durf te vertrouwen op mijn eigen wijsheid, intuïtie en gevoel. Ik heb in mijn eigen leertrajecten ontdekt wat mijn talenten en passies zijn en ervaren dat de wereld hierop zit te wachten. Ik durf mezelf te zijn en ben daar blij mee en trots op.
Te ontdekken wie je zelf ten diepste bent, daarbij wil ik anderen ondersteunen.
Ik hou van ondernemen, van de vrijheid, om eigen baas te zijn, zelfstandigheid maar in verbinding met andere gepassioneerde mensen.

 

Cisca persoonlijk

Ik hou van zingen, gek doen, met vrienden afspreken, lekker eten, films kijken thuis of in de bioscoop, reizen, jongleren, in de pyama niksen, een boek lezen, naar het theater gaan, met de hond spelen en wandelen, naar de sauna gaan, creatief bezig zijn op de computer of tablet, vrij te zijn... HET LEVEN IS TE KORT VOOR AL MIJN HOBBY'S 

 

Training en opleiding

Module positie 6

 

 

 

 

Contact

Cisca van der Leij         

0348 752 178
 

 

 

0348 752178

Kunnen we je helpen of heb je een vraag?

Dan bellen of e-mailen wij je terug.

Bestanden toevoegen