Coaching en Training

Bouritius Partners BCoach

Even voorstellen....

Femke Eigenhuis, 1967, woont in Elburg.

Met haar bedrijf Adante Balans Consult richt zij zich op het coachen met paarden (individueel en in teams) en outplacementtrajecten.

Femke is gespecialiseerd in Life coaching, Systemisch paardencoaching en Outplacement.

Femke-Eigenhuis-met-paard-2 linkedinfacebooktwitter-grey

"Door beweging in balans."

Inspiratie

 femke eigenhuis 1
Zelf schilder ik nog regelmatig en soms ook in opdracht. Door de verhuizing naar Nederland vanuit Zuid-Afrika heeft mijn werk een ontwikkeling doorgemaakt. Waar mijn werk eerder realistisch was, begint het nu een eigen vorm aan te nemen. Mijn inspiratie doe ik op tijdens fietsen en wandelen door de natuur, bij mijn paarden en dingen die in mijn leven gebeuren.

Femke over haar werk

Met systemisch werken duik je veel sneller de diepte in dan met een "gewoon"coach traject. Je veroorzaakt letterlijk een beweging in het leven van de coachee.

Een paard kan je vertellen of je een goede leider bent, of de tijd rijp is om in beweging te komen, of je wel in het goede team zit, of je wel doet waar je gelukkig van wordt. Daarbij vertelt een paard je welke patronen jij in je leven hebt ontwikkeld en waar dit gedrag vandaan kan komen. Ze spiegelen je feilloos. 

 

Femke persoonlijk

Tijdens mijn eigen coachtraject realiseerde ik me dat ik eigenlijk voor mezelf wilde beginnen. Dat was echt een kwestie van "durven doen". Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet en de coachopleiding en vervolgens systemisch paardencoaching ben gaan volgen.

Als ik niet aan het werk ben ga ik lezen, paard rijden of schilderen met olieverf.

Ik haal zoveel voldoening uit werken met paarden. Ze geven je terug wat je geeft van jezelf op dat moment.

 

Training en opleiding

 

 

 

 

Contact

Femke Eigenhuis         

0348 752 178

 

 

 

0348 752178

Kunnen we je helpen of heb je een vraag?

Dan bellen of e-mailen wij je terug.

Bestanden toevoegen