Coaching en Training

Bouritius Partners BCoach

Even voorstellen....

Hans Bouritius,1956, gehuwd, heeft volwassen dochter en zoon, woont en houdt praktijk in Woerden. Hij werkt samen met Alice Bouritius en collega-coaches in den lande onder de naam Bouritius & Partners. Hij verzorgt diverse opleidingen, waaronder de opleiding Loopbaan-en levenscoach vanaf 2005.

Geregistreerd als coach bij de NOBCO en NOLOC en geregistreerd met bureau bij de NOBCO, Stichting Post-HBO en het CRKBO.

hans-bouritius-grey linkedinfacebooktwitter-grey

Wie ziet jou licht? Laat jouw licht schijnen! “Wie een lamp aansteekt, zet hem niet weg in een donkere nis, maar plaatst hem op de standaard, zodat degenen die binnenkomen het licht kunnen zien.” (de Bijbel)

 

Inspiratie 

 Mee te mogen gaan op het pad omhoog, op weg naar een nieuw vergezicht met nieuwe vooruitzichten. Met een mix van twijfel, verlangen en verheugen. 

bouritius en partners logo beeldmerk

(beeldmerk  coachpraktijk) 

Eerst nog wat wiebelig, op zoek naar balans. Maar klaar om de sprong te wagen naar een toekomst waarin eigen talenten nog meer tot hun recht kunnen komen en als vanzelfsprekend licht laten schijnen op anderen. 

Hans over zijn werk

Graag maak ik gebruik van mijn ervaring op het gebied van het werken met professionals, directievoeren, werving & selectie, teameffectiviteit, projectmanagement en marketing. Daarnaast heb ik me bezig gehouden met het begeleiden en coachen van managers. Dit alles met het oog op de juiste balans tussen werk en gezondheid.

Ik heb ervaring in het geven van trainingen op het gebied van eclectisch coachen, persoonlijke effectiviteit, Mind Mapping, verkoop, service management.  

Ik vertrouw op overvloed: ik hoef niets te kort te komen door te delen, omdat ik dan zoveel van anderen terugkrijg.

Hans persoonlijk

Mijn droom is het initiëren en faciliteren van een landelijk netwerk 'van en voor coaches', met als doel alle talenten die we gezamenlijk beschikbaar hebben te benutten zonder dat energie weglekt.

Hans vertelt over zijn missie in een interview tijdens het Coachloperevent :

{modal}
{/modal}

 Verder ontspan ik me door te genieten van muziek, een goed glas wijn, samen of alleen.

 

 

 

Hans verzorgt de volgende trainingen en opleidingen

Contact

Hans Bouritius         
0618 518 766

 

0348 752178

Kunnen we je helpen of heb je een vraag?

Dan bellen of e-mailen wij je terug.

Bestanden toevoegen