Coaching en Training

Bouritius Partners BCoach

Iedereen een coach

Er zijn veel situaties en plekken waar behoefte is aan ondersteuning bij het nemen van  beslissingen, het omgaan met emoties en het ontwikkelen van talent! Voor elke klant een passende coach. Voor elke coach een klant die bij 'm past! Bouritius & Partners wil daar graag aan bijdragen.

lucht water aarde vuur


Bouritius & Partners biedt coaching op veel verschillende terreinen en verzorgt tevens (bedrijfs-)trainingen opleidingen voor ervaren en beginnende coaches en workshops.

 

Coachen is een vak!

Ooit komt er een moment dat je denkt dat er iets moet veranderen in je leven.Veelal op het vlak van loopbaan en werk, vaak ook op persoonlijk vlak. Twee terreinen die zich overigens moeilijk laten scheiden.

Die verandering vraagt om creativiteit, inzicht, lef en actie!

"Wie ben ik nu echt?", "Wat kan ik nu eigenlijk?", "Wat maakt mij uniek?" en "Wat wil ik nu werkelijk doen?" zijn bekende vragen die hier spelen. Het is dan ook niet onlogisch dat je je hierin graag laat begeleiden.

Het kunnen omgaan met verandering is net zo belangrijk als de verandering zelf. Het gaat er niet alleen om wat verandering met je doet, maar nog meer over wat jij daadwerkelijk met verandering doet! Bouritius & Partners bouwt met je mee aan jouw toekomst.

De kernactiviteiten van Bouritius & Partners bestaan uit:

Beroepskeuzeadvisering en loopbaancoaching
Personal- en executive coaching
Coaching van projectmanagers
Re-integratie (IRO's) en outplacement
Stress- en burnoutbegeleiding
Beroepsopleiding tot coach (www.bcoach.nl - loopbaan- en levenscoach) NOBCO/SPHBO
Diverse opleidingsmodules voor coaches waaronder oplossingsgericht coachen en RET

TMA gecertificeerd; tevens certificatieopleidingen

Persoonlijk, betrokken... 

Coaches en trainers

 De coaches van Bouritius & Partners vormen een hecht team van specialisten die elkaar in de afgelopen jaren goed hebben leren kennen en herkennen in elkaars drijfveren, kennis hebben gedeeld en een sterke behoefte hebben om samen een bijdrage te leveren aan het werkveld van de coach op allerlei terrein. Het team is op organische wijze tot stand gekomen; geen onpersoonlijke organisatie, geen  ingehuurde coaches en trainers die elkaar niet of nauwlijks kennen! Zij willen zich uitgebreid aan u voorstellen (zie menu). Immers u kiest niet alleen een coach of training maar vooral ook degene die deze verzorgt.

BCoach netwerk

Bouritius & Partners investeert in samenwerking tussen coaches en trainers.We onderhouden en bouwen verder aan netwerken van coaches die ervaring en expertise delen en elkaar ondersteunen met training, advies en workshops. Daarnaast onderhoudt Bouritius & Partners warme contacten met andere bureau's voor coaching en verschillende beroepsverenigingen

Samen coachen

Coachpower voor jongeren: Een ander mooi voorbeeld is de samenwerking  van een grote groep coaches  om jongeren  te ondersteunen in de  moeilijke fase van studie- en beroepskeuze.

 

Het Van HEKHA-principe

hans bouritius 1Hoe vaak gebeurt het niet, je koopt een nieuw tafeltje en voor je het weet ben je bezig met een complete make-over van je woning.Je past een nieuwe broek en loopt naar buiten in een volledig nieuwe outfit. Dit is het Van Het Een Komt Het Ander-principe. De ene verandering leidt tot nieuwe inzichten en daarmee opnieuw tot  veranderingen. Wij coaches noemen dat groei. Dat is waarnaar we streven tijdens de coaching We weten aan het begin van het proces nooit waar we precies uitkomen, het Van HEKHA-principe.
Toen we onze eerste gedachten formuleerden over de nieuwe website was ik me niet bewust dat ook hier dit principe zou gaan werken. Het nieuwe BCoach-concept verdiende een betere website, een met een energieke en frisse uitstraling, een platform waar alle opleiders zich goed konden presenteren. We hebben lang gesproken, gemijmerd, gedacht, gewikt en gewogen.

 

Loopbaancoach & levenscoach

Waarom kiezen voor BCoach’s (beroeps)opleiding
Loopbaan- & Levenscoach?

  • Je leert de meest belangrijke en direct toepasbare theorieën uit het coachvak en uit de bijbehorende psychologie, met de syllabus als handig naslagwerk.
  • Je krijgt beschikking over meer dan 150 werkbladen en werkvormen die je tijdens het coachen kunt inzetten; ook na de opleiding altijd up-to-date en voor jou beschikbaar!
  • Je maakt je het coachvak eigen door zelf veel praktijkervaring op te doen. Daarnaast wordt veel uitgelegd aan de hand van praktijkvoorbeelden vanuit de trainers’ jarenlange coachervaring.
  • Bij BCoach leer je in kleine groepen met ruimte voor persoonlijke aandacht en eigen inbreng.
  • BCoach biedt een vertrouwde, open en inspirerende omgeving waarin men respectvol en zonder oordeel met elkaar omgaat.
  • Deze opleiding is erkend door de beroepsverenigingNOBCO/EMCC NOBCO logo practitionerEMCC-logomet het EQA keurmerk op Practitioner niveau.
  • Na afronding van de opleiding ontvant u een diploma van en een registratie bij deStichting Post-HBO SPHBO-compleet-logo.

Opleiders en Trainers van BCoach

Sildeshow en info trainers

Module positie 6

 

0348 752178

Kunnen we je helpen of heb je een vraag?

Dan bellen of e-mailen wij je terug.

Bestanden toevoegen