Coaching en Training

Bouritius Partners BCoach

Ooit komt er een moment dat je denkt dat er iets moet veranderen in je leven.Veelal op het vlak van loopbaan en werk, vaak ook op persoonlijk vlak. Twee terreinen die zich overigens moeilijk laten scheiden.

Die verandering vraagt om creativiteit, inzicht, lef en actie!

"Wie ben ik nu echt?", "Wat kan ik nu eigenlijk?", "Wat maakt mij uniek?" en "Wat wil ik nu werkelijk doen?" zijn bekende vragen die hier spelen. Het is dan ook niet onlogisch dat je je hierin graag laat begeleiden.

Het kunnen omgaan met verandering is net zo belangrijk als de verandering zelf. Het gaat er niet alleen om wat verandering met je doet, maar nog meer over wat jij daadwerkelijk met verandering doet! Bouritius & Partners bouwt met je mee aan jouw toekomst.

De kernactiviteiten van Bouritius & Partners bestaan uit:

Beroepskeuzeadvisering en loopbaancoaching
Personal- en executive coaching
Coaching van projectmanagers
Re-integratie (IRO's) en outplacement
Stress- en burnoutbegeleiding
Beroepsopleiding tot coach (www.bcoach.nl - loopbaan- en levenscoach) NOBCO/SPHBO
Diverse opleidingsmodules voor coaches waaronder oplossingsgericht coachen en RET
TMA gecertificeerd; tevens certificatieopleidingenIn onze visie beschikt elk mens over fantastische kwaliteiten, ook wel talenten genoemd. Het in kunnen zetten, of beter, het inzetten van deze kwaliteiten leidt in onze ogen tot de werkelijke zingeving van ons bestaan en een productiever leven.

Wij richten ons op uw zoektocht naar zelfinzicht en uw talenten, persoonlijke ontwikkeling en de praktische vertaling naar een professionele en geispireerde beroepsuitoefening. Hierdoor ontstaat ruimte voor nieuwe energie in het werk en priveleven. 

Ook is het belangrijk dat men met nieuw inzicht en enthousiasme werkt aan het aangaan van relaties en het zonodig uitbouwen van het eigen relatienetwerk. 

Wij hechten groot belang aan persoonlijk contact, integriteit, vertrouwelijkheid en plezier.
0348 752178

Kunnen we je helpen of heb je een vraag?

Dan bellen of e-mailen wij je terug.

Bestanden toevoegen