Coaching en Training

Bouritius Partners BCoach

Even voorstellen....

Manu Busschots, 1977, is getrouwd en woont met zijn vrouw en drie kinderen in Voorschoten. Met zijn bureau de Ondersteen biedt hij samen met anderen diepgaande ontwikkeling aan van het eigen aandeel in leven en werk.

Hij is auteur van het boek: je eigen managementcoach. Leid jezelf naar voldoening en succes (Pearson, 2013)

Manu werkt als coach en als opleider van coaches sinds 2007. Zijn specialisatie is life- en loopbaancoaching en managementcoaching. 

manu busschots 2  linkedinfacebooktwitter-grey

“Don’t ask what the world needs. Ask what makes you come alive, and go do it. Because what the world needs is people who have come alive.” (H. Thurman)”

Inspiratie 

manu busschots 3

Voordat onze kinderen geboren werden, hebben we veel mooie reizen gemaakt. Deze foto is gemaakt tijdens een groepsrondreis door zuidelijk Afrika. Je ziet Els, 69 jaar, als een kind zo blij van een zandduin in Namibie afstormen. Dat vind ik inspirerend!

Manu over zijn werk

Als deelnemers aan coachtrainingen me vragen waarom ik coach ben, dan is mijn kortste antwoord: omdat ik dan in die rol het meest mezelf ben. In eerdere rollen als managementtrainee, projectleider en consultant voelde ik altijd veel aan bij mensen en was ik razend nieuwsgierig waarom ze de dingen deden die ze deden. Nu mag ik die neiging gewoon uitleven!

Ik studeerde sociologie, omdat ik al jong gefascineerd was door wat mensen drijft. Toen mijn eigen volwassenwording verder kwam, ontdekte ik dat ik nog een diepere drijfveeer heb voor het coachvak: het bevorderen van contact van mensen met zichzelf en elkaar. Voor mij is coachen een manier van zijn, met hoofd en hart.

Manu persoonlijk

Ik startte midden in de crisis mijn eigen bedrijf. We hadden net ons eerste kind. Dat zegt veel over mij: ik hou van avontuur, mijn hart volgen, het leven uitproberen (je kan altijd terug). En ook: dankzij het ondernemerschap kan ik gezin en werk beter in balans houden.

Inmiddels hebben we drie kinderen en dat vind ik prachtig. Ook geniet ik van de natuur en stilte. ’s- Avonds op de bank pak ik graag een boek of kijk ik TV-programma’s als ‘Over de streep’, ‘Van de straat’ of ‘The Voice of Holland'.

Manu verzorgt de trainingen

 

 

Contact

Manu Busschots         

0348 752 178

 

 

 

 

0348 752178

Kunnen we je helpen of heb je een vraag?

Dan bellen of e-mailen wij je terug.

Bestanden toevoegen