Coaching en Training

Bouritius Partners BCoach

Even voorstellen....

Marianne Kieft, 1970, woont in Hoofddorp. In 2005 heeft zij samen met Pierre Emanuel OSIC bedacht en opgericht. Zijn zijn gevestigd in Badhoevedorp en werken vanuit die locatie voor nationale en internationale organisaties. OSIC houdt zich bezig met coaching, consultancy en organisatieontwikkeling. Een breed pallet maar alles komt neer op de relatie, de wisselwerking tussen mens en organisatie. Drijfveren, talenten, waartoe doe je dingen is de rode draad. OSIC is geregistreerd bij NOBCO, NOLOC en binnenkort ook als mediator bij het NMI. 

marianne-kieft-1  linkedinfacebooktwitter-grey

"Geef mij de rust om dingen te aanvaarden die ik niet kan veranderen, geef mij de kracht om dingen te veranderen die ik kan, geef mij de wijsheid om het verschil te zien." (Fransiscus van Assisi)

"Geniet nooit met mate." (Loesje)

Inspiratie

Marianne-Kieft-inspiratie
Mijn inspiratie haal ik uit een rijk palet van dingen, vaak zit dat in de literatuur, natuur, cultuur.

Marianne over haar werk

Als coach rafel ik kluwen uit, zet ik dingen in perspectief, kijk ik er vanuit een andere invalshoek naar en dit alles zonder (voor)oordeel. Tijdens mijn sessies realiseren mensen zich soms dingen met een lach, soms met een traan. Maar als die realisatie helpt om van A naar B te komen is veel geoorloofd. Een open mind en een top-of-the-world instelling geeft ruimte voor creativiteit en vrijheid. Ik hoop dat te bewerkstelligen bij mijn cliënten.

Marianne persoonlijk

Ik ben overtuigd van het feit dat je als mens heel veel zelf kunt bereiken. Daar heb je geen overheid, managers of personeelsafdelingen voor nodig. Zolang je maar helder krijgt wat je wilt, hoe je het wilt en niet in de laatste plaats waartoe je het wilt. Als je dat door hebt en bereid bent er keihard voor te gaan komen er altijd mensen op je pad die je oprecht willen helpen en je een (extra) zetje kunnen geven. 

Contact

Marianne Kieft 

0348 752 178

 

 

0348 752178

Kunnen we je helpen of heb je een vraag?

Dan bellen of e-mailen wij je terug.

Bestanden toevoegen