Coaching en Training

Bouritius Partners BCoach

Even voorstellen....

Marjanne Simoons, 1952, geboren en getogen in Amsterdam en daarna opgegroeid in Amersfoort. Na wat omzwervingen in verband met opleidingen en werk, is zij inmiddels neergestreken in Epse – een dorpje onder de rook van Deventer, alwaar zij ook praktijk uitoefent onder de naam 'Klankmaatje'.
Marjanne  richt zich in haar praktijk op het schrijven van levensverhalen  voor klanten, coachspellen, wandelcoaching en familieopstellingen. Voor BCoach speelt zij een belangrijke rol als trainer en studiebegeleider van de opleiding Loopbaan- en levenscoach.

 marjanne.simoons 3 linkedinfacebooktwitter-grey

"Ik mag gewoon mezelf zijn en er op vertrouwen dat dat goed genoeg is."

Inspiratie

marjanne-simoons-inspiratie 
Mijn inspiratie haal ik voornamelijk uit de natuur. Daarbij ben ik me bewust dat de natuur meer in zich heeft dan wat wij mensen kunnen zien.
Ontdekken hoe jij wilt dat het vervolg van je leven er uitziet? Doe het tijdens wandelingen met mij samen!

 

Marjanne over haar werk

Ik heb ontzettend veel plezier om mensen te observeren en naar hen te luisteren. Helpen met reflecteren. Waarde ontlenen uit alle ervaringen die ze hebben opgedaan.

Als 'Klankmaatje' heb ik daar dan ook mijn werk van gemaakt:  Natuurlijk heeft ieders leven z’n ups en downs gekend. Sommige dingen wil je graag vergeten. Maar over andere gebeurtenissen wil je best vertellen. Het is leuk als jouw nakomelingen, of andere mensen, op een dag ook van jouw levensverhaal kunnen genieten.
Terwijl je je verhaal vertelt, beleef je opnieuw de dingen die je ook graag met anderen wilt delen. En om het verhaal voor anderen te bewaren kan ik het voor je opschrijven.

Marjanne persoonlijk

 Als 'Klankmaatje' luister ik graag naar (vooral) klassieke muziek. Nog liever maak ik zelf muziek. Ik speel klavecimel, blokfluiten in alle maten, maar het liefst speel ik viool.
Ook in muziek begeleid ik graag mensen en geef op regelmatige wijze  vioolles aan mensen met talent.

Training en opleiding

 

 

Contact

Marjanne Simoons         

0348 752 178

 

0348 752178

Kunnen we je helpen of heb je een vraag?

Dan bellen of e-mailen wij je terug.

Bestanden toevoegen