Coaching en Training

Bouritius Partners BCoach

Even voorstellen....

Martine Floor-Bron, 1969, getrouwd met Henk en moeder van drie kinderen (6, 8 en 10). Woont in Wekerom (Gemeente Ede, Gld). Haar bedrijf heet MBee Communicatie en Advies | MBee Professional Organizing. Martine is gespecialiseerd in ondernemerscoaching en -training op het gebied van marketing, acquisitie en timemanagement. 

 

martine floor bron 3 linkedinfacebooktwitter-grey

"Always bring your own sunshine."

Inspiratie

 

Martine over haar werk

Je zult maar net gestart zijn met je coachingspraktijk. Je opleiding(en) afgerond, je website in de lucht, flyers liggen klaar. Je coachruimte is klaar en ziet er prachtig uit. Laat die klanten maar komen! Maar, afgezien van een paar klanten vult je agenda zich niet met declarabele uren.

In mijn workshops, trainingen en ondernemerscoaching staat de ondernemer centraal. Ik ben ervan overtuigd dat concurrentie niet bestaat. Er is immers zoiets als de gunfactor. Mensen willen zaken doen met mensen en dan nog alleen met mensen waar ze een klik mee hebben, waar ze zich prettig en veilig bij voelen en waar ze zich door gehoord en gezien voelen. Je kernwaarden zijn dus enorm belangrijk in je marketing en voor mij is dat dan ook het uitgangspunt. Daarna gaan we pas aan de slag met de rest. Kijk, zo wordt marketing wel leuk ;-)

Martine persoonlijk

Dol op lezen en muziek luisteren, geniet van wandelen met mijn hond Singa in de Veluwse bossen. Woon op een boerderij. Trouw in mijn vriendschappen. Enthousiast, spontaan, vrolijk en attent. 

 

Trainingen

 

 

 

Contact

Martine Floor-Bron         

0348 752 178

 

 

0348 752178

Kunnen we je helpen of heb je een vraag?

Dan bellen of e-mailen wij je terug.

Bestanden toevoegen