Coaching en Training

Bouritius Partners BCoach

miriam-vd-zee


Amsterdam - 
Haarlem - Alkmaar
0348 752 178


Drive

Met mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid in combinatie met wie ik ben, recht door zee en relativerend, daag ik anderen uit met het inzichtelijk maken van de vraagstukken ‘wie ben ik’, ‘wat wil ik’, ‘wat kan ik’ en ‘wat doe ik’, om vervolgens te streven naar helderheid en inzicht. Soms ervaar ik dat coachen in combinatie met een strand- of boswandeling heel goede resultaten oplevert.

Opleidingen, ervaring

Na 15 jaren volop te hebben meegedraaid in de horecabranche met verantwoordelijkheden op directieniveau (waarbij ik o.a. organisatorische vraagstukken moest oplossen en het personeelsbeleid uitvoerde), was het zelfstandig ondernemerschap voor mij een logisch vervolg. Om mijn natuurlijke coachvaardigheden verder te ontwikkelen ben ik de BCoach Opleiding te Doorn gaan volgen. In de opleiding staat het gebruik van de Kleurentest centraal. Mede door het gebruik hiervan worden je drijfveren, kwaliteiten en motivatie inzichtelijk gemaakt. Als BCoach ben ik ook aangesloten bij de NOBCO.

Locaties

Miriam van der Zee is actief als loopbaancoach in Amsterdam e.o. (Alkmaar en Haarlem): Als loopbaancoach begeleid ik volwassenen in het inzichtelijk maken van wie zij zijn, wat hen energie geeft en waar zij hun eigen inspiratie vandaan halen; zowel privé als zakelijk.0348 752178

Kunnen we je helpen of heb je een vraag?

Dan bellen of e-mailen wij je terug.

Bestanden toevoegen