Coaching en Training

Bouritius Partners BCoach

Even voorstellen....

Nathanja van Beem, 1972, woont in Zoetermeer samen met haar man en twee dochters.

Met haar bureau Act Your Self Coaching richt zij zich op ondernemers en medewerkers binnen bedrijven voor coaching op gebied van loopbaan-, leiderschap en levensvragen. Zij is gespecialiseerd in Elph Coaching (bewustzijnsontwikkeling en spiritualiteit), Management Coaching en Business Coaching, StudieBeroepsKeuze, Lichaamstaal en Micro Expressie, Loopbaanbegeleiding.

  linkedinfacebooktwitter-grey

“De bron van licht en liefde vind je in je eigen hart” (Ama Mhaádeii Mia)

Inspiratie

inspiratiefoto Nathanja van Beem

Ik heb deze foto gekozen omdat goede ideeën en visie pas echt waarde krijgen als ze concreet kunnen landen en praktisch toegepast kunnen worden.

 

Nathanja over haar werk

Ieder coachgesprek is weer een cadeautje, al heb je er vier op een dag. Mensen zijn zo mooi en ik hoop altijd dat mensen meer inzicht in zich zelf krijgen. Daar ontstaat een breder bewustzijn en het volledig accepteren van jezelf waardoor je volledig in je eigen kracht kan gaan staan.

Op dit moment ben ik druk bezig met de verdere uitbouw van StudieBeroepsKeuze.nl (samen met 40 andere coaches), Act Your Talent (Talent Management voor het bedrijfsleven) en Next Dimensions, (Elph Coaching in het bedrijfsleven)

Een succesvolle coachpraktijk opzetten, doe je niet zomaar. Dat kost veel tijd, geld, energie en inzet, en daar heb je absoluut een sterke motivatie en uithoudingsvermogen voor nodig. 

Nathanja persoonlijk 

Mijn gezin is heel belangrijk voor mij en mijn werk is mijn hobby, wat ik met hart en ziel doe. Wat een cadeau als je van je passie je beroep kunt maken!

Ik heb een achtergrond in financieel en strategisch management. In 2008 leerde ik de Elph coaching kennen (Easy Life Coaching for Harmony) en heb daarin opleidingen gevolgd. Deze vredesleer / spirituele weg heeft mijn leven veranderd.

In 2010 zei ik mijn baan als statutair directeur bij een bank op om me volledig op de Elph coaching te kunnen gaan richten. De principes en de inzichten vanuit de Elph coaching probeer ik zelf zo veel mogelijk toe te passen in mijn dagelijks leven. Sinds die tijd vond ik echt vrede en rust van binnen, in harmonie met mijn gezin, werk en de mensen om mij heen.

Training en opleiding

 

 

Contact

Nathanja van Beem         

0348 752 178

 

 

 

 

0348 752178

Kunnen we je helpen of heb je een vraag?

Dan bellen of e-mailen wij je terug.

Bestanden toevoegen