Coaching en Training

Bouritius Partners BCoach

Bouritius & Partners zal desgewenst eerst stil staan bij uw situatie, uw ervaring en beleving. Daarna wordt (net zoals bij het onderdeel "beroepskeuze advies") gewerkt met een door Bouritius & Partners uitgekiend stappenplan. Daabij worden eerst uw loopbaan ervaringen en belevingen uitgediept. Van u wordt daarbij enige zelfwerkzaamheid gevraagd bij de beantwoording van een reeks van vragen over uw levensloop.

Vervolgens worden door de uitvoering van enkele testen uw persoonlijke mogelijkheden en kernkwaliteiten helder naar voren gebracht. Deze "basisingrediënten" dragen met de gesprekken die over uw talenten (kernkwaliteiten), uw competenties, uw (oude) patronen, valkuilen en persoonskenmerken glashelder bij aan het verkrijgen van het gewenste inzicht in uw beroepskeuzerichting en door u te volgen loopbaankoers, tot een op u toegespitste Persoonsanalyse- en Beroepskeuzeprofiel samengevoegd.

Daarna begint het echte zoekwerk. Op elke door u en Bouritius & Partners geselecteerde vacature wordt uw CV zodanig toegespitst, dat een mogelijk nieuwe werkgever u wel voor een gesprek moet uitnodigen. Een strategie om aan passend werk te komen wordt opgesteld. Netwerken worden onderzocht, gebouwd en gebruikt. Zodra dat gebeurt wordt u door middel van gesprekstraining en een rollenspel goed voorbereid. Bij het sollicitatieproces naar een nieuwe thuishaven wordt u gedegen begeleid.

Bouritius & Partners kent outplacement trajecten van 3 en 6 maanden en één traject van onbeperkte duur totdat de plaatsing of een start met een eigen onderneming is bereikt.
0348 752178

Kunnen we je helpen of heb je een vraag?

Dan bellen of e-mailen wij je terug.

Bestanden toevoegen