Coaching en Training

Bouritius Partners BCoach

Even voorstellen....

Paul de Groot,1951, gehuwd, twee dochters, woont en houdt praktijk als arbeids-, gezondheids- en rouwpsycholoog en coach in Eelde. Zijn praktijk heet ‘De Verbinding’.

Hij is gespecialiseerd in begeleiding, advies, educatie en coaching op het gebied van transitie, verandering, verlies en rouw, zowel op individueel als op organisatieniveau (reorganisatie, baanonzekerheid, ontslag)

Paul is registerpsycholoog NIP, rouwpsycholoog LSR, coach, supervisor en mediator NIP. Hij heeft zitting in de RvA van de Faculteit Psychologie van de RUG en in de RvA van het Landelijk Steunpunt Rouw (LSR).

 linkedinfacebooktwitter-grey

“Verbinding met anderen is, naast je bestaansrecht, de essentie van het leven: het duale proces van symbiose en autonomie.”

Inspiratie

logo de verbinding                Het lemnisniscaat, ook het logo van mijn praktiijk, staat voor de eindeloze beweging tussen mensen, de essentie van het mens-zijn: VERBINDING.

Paul over zijn werk

Elke activiteit in mijn werk, of het nu een workshop geven of een coaching- of therapiesessie met een cliënt is, kan ik een hoogtepunt noemen. Het boeit mij nog steeds om in werkelijke verbinding met de ander te komen.

In mijn werk vind ik het belangrijk om duidelijk te maken dat we problemen niet kunnen oplossen met de “middelen” ( methodes, denkwijzen, etc.) die we hanteerden toen deze problemen ontstonden en hoe we deze problemen creëerden. Met andere woorden, we moeten out-of-the-box denken.

Paul persoonlijk 

Ik ben geïntrigeerd door de mate waarin wij hardnekkig bezig zijn de essentie van ons bestaan te ontkennen, n.l. onze eindigheid als mens. Dit ontstaat door de illusie die de mentale-botox maatschappij en het begrip maakbaarheid ons biedt. Het uit zich een enorme onmatigheid.

Ik ontspan me door muziek te maken met vrienden en te reizen.

In mijn eigen leertherapie heb ik ontdekt dat out-of-the-box denken kan en werkt en dat mijn mentale veerkracht groter is dan ik dacht.

Coaching en Training

 

 

Contact

Paul de Groot         
0348 752 178
 

 

 

0348 752178

Kunnen we je helpen of heb je een vraag?

Dan bellen of e-mailen wij je terug.

Bestanden toevoegen