Coaching en Training

Bouritius Partners BCoach

Even voorstellen....

 Pierre Emanuel, 1957, woont in Leiden. Na ruim 20 jaar ervaring opgedaan te hebben in vooral internationale bedrijven heb ik in 2005 samen met mijn huidige compagnon Marianne Kieft OSIC opgericht. Vanuit Badhoevedorp werken wij voor en met internationale en nationale organisaties. OSIC houdt zich bezig met consultancy, organisatieonwikkeling en coaching. Een breed pallet maar alles komt neer op de relatie, de wisselwerking en het alignment tussen mens en organisatie.

Wij werken samen met onze opdrachtgevers aan de menskant van een (organisatie-) verandering.  Met als uitgangspunten toekomst, missie, visie, strategie en doelen van de betreffende organisatie. Samen "schrijven" we de Prelude , een zelfstandig stuk, zonder vaste vorm. Maar altijd de opmaat, "op maat". Dat wat vooraf gaat aan het eigenlijke stuk: de verandering.

 pierre emanuel 2 linkedinfacebooktwitter-grey

“Wat wij weten is een druppel, wat wij niet weten een oceaan”. Isaac Newton

"Je kunt de wonden van een ander alleen maar genezen als je er zelf ook een paar heb". Carl Jung

Inspiratie

 Ik haal mijn inspiratie uit zoveel dingen. Kunst, literatuur, fotografie, muziek, natuur, bijzondere mensen. En het besef dat wij slechts passanten zijn; in de totale geschiedenis van onze aarde zo klein en onbetekenend. Terwijl het tegelijkertijd de kunst is van enige betekenis voor anderen te zijn, in die korte tijd dat we hier zijn.
inspiratie pierre emanuel
"In deze foto komt van alles samen: harmonie, perspectief, aarde, water , lucht, mens en dier. Dat alles in een decor van overweldigende  natuur, dat tegelijkertijd ontzag, kracht, rust, nietigheid en schoonheid uitstraalt." Normandië, september 2013

Pierre over zijn werk

Vaak ben ik coach, soms ook wat anders. Maar altijd ben ik bezig mensen iets te leren door ze anders te laten kijken. Daardoor openen zich nieuwe perspectieven. Het is mijn lol om mensen weer verder te krijgen, in welke richting dan ook. Te zorgen dat ze het roer (weer) in eigen hand nemen, een koers uitzetten, keuzes maken. En zich minder afhankelijk gaan opstellen naar anderen, maar die anderen juist verrassen. Dat gaat dus over leiderschap en de leiding nemen over jezelf. 

Ik doe dat vrijwel alleen binnen en voor organisaties. Het zoeken naar de juiste balans tussen welvaart van de orgnisatie en welzijn van de medewerker. Het ene kan niet zonder het andere. Met uiteindelijk de baten voor beiden.

Pierre persoonlijk

Ik ben steeds meer bezig alleen maar te doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. Naast wat ik nu doe met OSIC, fotografeer ik en ben beginnend schrijver. De integratie van dit alles is mijn streven; en richtsnoer. De rode draad die door dit alles loopt is mensen iets laten zien, een ander perspectief bieden en iets blijvends teweegbrengen. 

 

Contact

Pierre Emanuel         

0348 752 178

 

 

 

 

0348 752178

Kunnen we je helpen of heb je een vraag?

Dan bellen of e-mailen wij je terug.

Bestanden toevoegen