Ervaar zelf wat persoonlijk contact met ons betekent!

Heb je behoefte aan meer informatie? Wil je liever persoonlijk contact?

Wij nemen uitgebreid de tijd om al jouw vragen persoonlijk te beantwoorden.

Bel: 0618 518 766

Altijd hulp, ook na de les

Altijd hulp, ook na een traject

Buiten en na de trajecten nog vragen? De coaches van Bouritius & Partners staan altijd voor jou klaar.

Van negen tot negen

Bel gerust, we staan je graag te woord van maandag tot en met zaterdag
tussen 09:00 en 21:00 uur!

Teruggebeld worden?

We bellen je graag terug op een voor jouw geschikt moment.

Belinda Rozenhart

"Het eerste contact met Hans Bouritius was tekenend voor zowel de opleiding als de manier waarop deze is vormgegeven en verzorgd: enthousiast, professioneel, persoonlijk, respectvol, gericht op het ontwikkelen van eigen stijl en talenten, met oog voor details, oog voor esthetiek en een gevarieerd aanbod aan technieken waarin ik mij in de toekomst verder zou kunnen verdiepen.

De opleiding heeft mij de ondergrond en steun in de rug gegeven die ik als praktiserend selfmade coach nog miste. Het heeft me geleerd om te werken vanuit mijn eigen talenten en van daaruit te richten op de behoefte(n) en mogelijkheden van de coachee.
Daarnaast heeft de opleiding me toegang gegeven tot een keur aan tools die ik nog elke dag met veel plezier toepas op een manier en in een combinatie die mijns inziens past bij de coachee en coachvraag.

Denise Rösken

"Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen. Heb geleerd vooral op mijn eigen intuïtie te vertrouwen en heb een hele rugtas vol met allemaal handige oefeningen en tools die ik kan inzetten bij het ondersteunen van een cliënt.
Ik heb na dit jaar zeker het gevoel dat ik mezelf als coach heb leren kennen en dat ik deze persoon leuk vind, wil zijn en verder wil ontwikkelen. Ik heb mijn passie, mezelf en mijn 'levensdoel' gevonden."

Sandra van Heeswijk

"Ik heb met erg veel plezier de opleiding gevolgd en afgerond. Ik heb alles geleerd wat ik wilde leren van ervaren trainers, in een goede sfeer en met een juiste balans tussen theorie en praktijk. Een aanrader voor iedereen die van coaching zijn of haar vak wil maken."

Sandra van Heeswijk - werkt nu als HR Manager

Sandra van Heeswijk

Designation

"Alice en Hans, ik wil jullie bedanken voor jullie gastvrijheid en inzet. Jullie hebben de gave mensen te bemoedigen, niet alleen vanuit jullie vakgebied, maar ook vanuit jullie levensvisie. 
Ik heb ervaren dat BCoach een opleiding is, waarbij je persoonlijk wordt uitgedaagd op een persoonlijke manier. Een veilige leeromgeving, waarbij het prettig leren is door theorie te combineren met de praktijk. Dit maakt het gelijk praktisch en inzichtelijk."

Peggy Flenter

"Boven verwachting heb ik geleerd om naar mezelf te kijken en wat een mooi mens zag ik daar, het was een geschenk dat ik door mag geven aan een ieder die daar open voor staat."

Marc Lucassen

"BCoach is naar mijn mening een zeer professioneel en kundig opleidingsinstituut. De trainers zijn zeer kundig, empathisch, niet oordelend en betrokken. De stof is praktijkgericht zonder teveel aan de oppervlakte te blijven. De hoeveelheid praktijkervaring die ik heb opgedaan geeft me het gevoel zelfstandig als coach aan de slag te kunnen.BCoach wordt gerund door mensen die weten wat ze doen en open staan voor verdere ontwikkeling. Wat ze zeggen komen ze na, en wat ze niet weten komen ze op terug. De opleiding heeft geheel aan mijn verwachtingen voldaan en was/is het geld meer dan waard. Ik voel me een sterker en wijzer mens en zie er naar uit als coach aan de slag te gaan."

Tineke Vasbinder

"BCoach biedt een intensieve allround coachopleiding met een goede verhouding theorie en praktijk. Een aanrader voor iedereen die zich verder in het coachvak wil bekwamen en zichzelf blijvend wil ontwikkelen."

Ellen Streumer

"Ik zocht een praktische coachopleiding en vond deze bij BCoach. Praktijk en theorie smelten samen in de opleiding, waarbij je een coachtraject kunt opbouwen. Er worden veel praktische coachtools aangereikt. Dit maakt dat je snel je nieuw verworven vaardigheden tijdens de opleiding (en daarbuiten) in de praktijk kunt brengen. 
Dankzij deze opleiding is in mijn zelfvertrouwen gegroeid en heb ik een mooie persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt. Daardoor kan ik nu vanuit mijn hart, met passie en liefde, mijn klanten coachen.
In Hans vond ik een prettige, betrokken en sympathieke docent. Met passie, empathie en humor brengt hij het coachvak over en weet hij je uit te dagen om de grenzen in jezelf op te zoeken."

vul je naam hiernaast in...

...en ik mail je per omgaande

Hans Bouritius - BCoach

Hans Bouritius - eigenaar Bouritius & Partners

06 - 18518766

  Bouritius & Partners VOF

  E-mail info@bouritius.nl

  Bezoekadres:
  Schuit 8
  3448 KV Woerden

  KvK nummer 55119956
  Knab NL95 KNAB 0741 2349 47
  BTW-nummer NL8515.73.721.B.01

  Mobiel    0618 518 766
  Fax          0848 388 544

  www.bouritius.nl

  www.BCoach.nl (coachopleidingen)

  vul je naam hiernaast in...

  dan bel ik je terug!

  Bel me terug

  Hans Bouritius - eigenaar Bouritius & Partners

   Bel me terug!

   Het beste moment waarop je me kan terugbellen is:

   VandaagMorgen in de ochtendMorgen de middagOvermorgen in de ochtendOvermorgen in de middagConform berichtNa het weekend